L’ESPONA – CENTRE DE LA DANSA TRADICIONAL CATALANA

L’Espona – Centre Dansa

L’Espona – Centre de la Dansa Tradicional Catalana té per objectiu oferir un espai on promoure la creació, la recerca, la formació i la difusió de la dansa tradicional catalana.

Amb  aquesta finalitat  organitza un conjunt d’activitats educatives amb cursos conferències, tallers, etc. També ofereix solucions logístiques amb l’ús dels seus espais i la realització d’altres activitats de divulgació i difusió.

Centre de Documentació

L’Espona – Centre de la Dansa Tradicional Catalana ha creat el Centre de Documentació, un espai d’informació i consulta del patrimoni material i immaterial i de tota la documentació sobre la dansa tradicional escènica del nostre país i del llegat coreogràfic, escènic i artístic que representa.

El Centre de Documentació ja té digitalitzats alguns materials de El Sac de Danses, Factoria Mascarò, Esbart Verdaguer, Esbart Sant Cugat, Esbart de Rubí, i segueix treballant per incorporar materials nous d’altres esbarts, grups i creadors.

El Rebost de la Dansa

A L’Espona – Centre de la Dansa Tradicional Catalana, s’hi instal·len grups amb la intenció de crear treballs artístics.

Com es crea?

Doncs, com si de la menja més exquisida es tractés, és necessari triar amb cura els ingredients que han de permetre cuinar quelcom que després ens vingui molt de gust olorar i menjar.

“Divendres, Faves Tendres” ens apropa a tot allò que es cuina, a tot allò que es crea a L’Espona.

Programació (*)

(*) Servei de bar i ludoteca. Aforament és limitat. Taquillatge invers.

Divendres faves tendres

Divendres faves tendres

Divendres faves tendres

21,00h | Comediants, l’orquestra Reial del Carnaval i l’Esbart de Rubí
22,00h | DJ La Masovera

21,00h | Kórps, del gestor, creador independent i docent Miquel Barcelona
21,30h | Masterclass
22,00h | DJ La Masovera

22,00h | Cia. Ballet de Barcelona
22,30h | Masterclass
23,00h | DJ La Masovera

Organitza:

Esbart Dansaire de RubíL'Espona

Amb el suport:

Generalitat de CatalunyaAjuntament de Rubí